Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська міська партійна організація ВО «Батьківщина» обрали собі голову

Рівненська область 18-травня, 2010, 15:029 Lobanovskiy 1 295
На черговій звітно-виборчій конференції Рівненської міської партійної організації ВО «Батьківщини» вдруге поспіль головою обрали депутат обласної ради Ігоря Брошука.
Прикметно, що іншої кандидатури на посаду очільника організації не було. Тому й делегати одностайно проголосували за старого і вже нового голову партійної організації. У своєму виступі Ігор Брошук подякував партійцям за висловлену довіру й окреслив шляхи розбудови міської партійної організації на найближчі кілька років. Головне, це збільшення кількості членів партії «ВО «Батьківщина» серед мешканців Рівного. Бо, як не дивно, коли партія перейшла в опозицію, з’явилось чимало бажаючих вступити у її лави й особисто долучитися до відстоювання національних інтересів. Варто також активізувати присутність міської «Батьківщині» у медійному просторі, аби більше рівнян та й мешканців області знали про діяльність цієї потужної опозиційної партії.
На конференції також обрали склад бюро міської парторганізації та делегатів на звітно-виборчу конференції обласної організації ВО «Батьківщина».

Прес-служба РОПО ВО «Батьківщина»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору