Рівне:

Створення та просування сайтів

Роботу Головного управління МНС Тернопільської області представляли в Києві

Тернопільська область 19-травня, 2010, 08:369 Lobanovskiy 1 044
Вже восьмий рік поспіль в третю суботу травня наша держава офіційно відзначає День Європи. Це свято було започатковано відповідно до Указу Президента України "Про День Європи" від 19 квітня 2003 року.
Під час святкування 15-го травня на Європейській площі в Києві рятувальники Тернопільщини взяли участь у Всеукраїнській акції «Зробимо життя безпечним». Організатори акції поставили перед собою мету привернути увагу суспільства до проблеми створення умов безпечної життєдіяльності, докорінно змінити ставлення людей до власної безпеки, виховувати в молоді прагнення до героїчних вчинків, популяризувати професію рятувальника.
На центральній вулиці столиці поряд з наметами-павільйонами європейських країн, міжнародних та громадських організацій України були представники і облуправління МНС Тернопільщини, які презентували друковану та сувенірну продукцію. Головним і неповторним атрибутом їхньої виставки став історичний нарис «Пожежно-рятувальна служба Тернопільщини», який побачив світ наприкінці минулого року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору