Рівне:

Створення та просування сайтів

Переконлива перемога Луцька

Волинська область 19-травня, 2010, 08:369 Lobanovskiy 1 049
У польському місті Жешув відбувся другий міжнародний турнір з футболу міст-партнерів на Кубок Президента міста Жешув Тадеуша Ференца. Цьогоріч вперше склади команд-учасниць формувалися не лише з аматорів футболу, як торік, а й з працівників органів місцевого самоврядування. Участь у змаганнях взяло 7 команд з чотирьох країн. Польщу представляли команди Уряду та Ради міста Жешув. Україну – команди Львова та Луцька. А також міста Белфілд Німеччина та румунського міста Сату-Маре.

Команда з Луцька у першій грі зійшлася у двобої з командою Уряду міста Жешув. Програючи з рахунком 0:1, нашим гравцям вдалося переломити хід поєдинку. Завдяки двом влучним пострілам Костянтина Масицького, здобули перемогу з рахунком 2:1. У поєдинку проти дружини Ради міста Жешув, лучани здобули перемогу з рахунком 7:0. Третя гра з німецькими колегами завершилася також переконливою перемогою лучан – 4:1. У наступному поєдинку зійшлися дві українські команди – Луцька та Львова. У першому таймі лучани відкрили рахунок зусиллями того ж таки Костянтина Масицького – 1:0, але отримати переможний рахунок не вдалося. Львів’яни зрівняли рахунок за дві хвилини до закінчення матчу. Отож в останній грі, аби стати лідерами змагань, потрібна була лише перемога, яку вони і здобули у матчі з командою румунського міста Сату-Маре. Хет-триком у цій грі відзначився Василь Кохановський і один гол на рахунку Сергія Бурковського. Таким чином Кубок Президента міста Жешув вдруге поїхав до Луцька. Друге місце у команди міста Львова, а третє у румунів.

Кращим бомбардиром змагань став лучанин - Василь Кохановський, який відзначився 7-ма влучними пострілами. У складі команди лучан на футбольний майданчик виходили також: Микола Іванюк, Михайло Оліда, Олександр Федорченко, Сергій Бурковський, В’ячеслав Бєлов, Тарас Яковлєв, Василь Лівак, Костянтин Масицький, Віталій Ляцевич та Володимир Пащенко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору