Рівне:

Створення та просування сайтів

Центр міста паралізовано

Головна 20-травня, 2010, 09:439 prov 1 388
Центр міста паралізовано


Рух транспорту в центрі Рівного знову перекрили. Маршрутки, які змушені рухатися в об’їзд, простоюють у заторах і вибиваються з графіків. На ситуацію нарікають і водії, і пасажири, адже тепер вони витрачають значно більше часу на дорогу. Проте в управлінні транспорту та зв’язку Рівненського міськвиконкому запевняють, що скарг від рівнян до них поки що не надходило.
Обмежили рух транспорту повз Театральну площу у зв’язку із будівництвом підземного торгівельного центру. Цього разу дорога відкрита лише для тролейбусів. Однак вони курсують однією смугою у реверсному режимі. Натомість всі інші види транспорту рухаються в об’їзд. Як повідомляють в управління транспорту та зв’язку Рівненського міськвиконкому, маршрутки об’їжджатимуть Театральну площу вулицями Сагайдачного, Петлюри та Мазепи.
За прогнозами спеціалістів, повноцінний рух транспорту у центральній частині Рівного біля обласного академічного музично-драматичного театру планується відновити орієнтовно через півтора місяця. Земельні роботи на цьому місці, як запевняють чиновники, повинні завершитися до 1 серпня, у гіршому випадку — до Дня незалежності. Тож рівнянам, які потерпають від незручностей, залишається лише сподіватися, що чиновники дотримають слово.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору