Рівне:

Створення та просування сайтів

Який біль, який біль...

Спорт 20-травня, 2010, 09:509 prov 873
Який біль, який біль...


Рівнянам не вдалося протистояти вінничанам у звітному домашньому матчі двадцятого туру. Гості з перших секунд заволоділи ініціативою і до фінального свистка тримали перебіг матчу під своїм контролем. Намагання гравців „Вереса” забити бодай один гол були млявими та беззубими.
„Нива” пред’явила свої претензії на перемогу у першій же атаці. Вже на другій хвилині Вадим Бовтрук перевірив реакцію Павла Печинського з дальньої відстані — кутовий. На п’ятій хвилині воротар „Вереса” лише кінчиками пальців перевів м’яч на кутовий. Проте вже чергова атака „Ниви” завершилася голом. Рівняни порушили правила поблизу своїх воріт. Подачу зі штрафного головою замкнув Руслан Качур. Вінничани посилили тиск на ворота „Вереса”. Небезпечні моменти виникають один за одним. На двадцятій хвилині гості провели швидку комбінацію на вістрі якої опинився Сергій Герасимець — 0:2. Лише на тридцятій хвилині матчу господарі спромоглися створити небезпечний момент і довести атаку прицільним ударом. Зі штрафного Андрій Оксенюк потурбував воротаря „Ниви”. Наприкінці першого тайму гості довели рахунок до розгромного. На сороковій хвилині Вадим Бовтрук увірвався у штрафний майданчик „Вереса”, де його зупинив з порушенням правил Володимир Момоток. Суддя призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар впевнено реалізував Сергій Воронін.
Після перерви ситуація на футбольному полі не змінилася. Щоправда, в стартові хвилини рівняни намагалися щось змінити. Найбільш реальну нагоду забити гол престижу мав Михайло Сергійчук. Обігравши кількох захисників, нападник господарів завдав несильного удару, який став легкою здобиччю Василя Скибенка. Після цього гра перейшла у спокійне русло. Обидва тренери провели численні заміни. Вони підсилили атакуючу міць гостей, чого не скажеш про господарів. На двадцятій хвилині другого тайму Сергій Герасимець замкнув фланговий прохід Олексія Пивоварова. Крапку у матчі поставив Сергій Кушка. Він відгукнувся на передачу з флангу і встановив остаточний рахунок поєдинку.
У турнірній таблиці „Верес” посідає дев’яте місце — 16 очок. Лідирує чернівецька „Буковина” — 42 пункти. У наступному турі, 23 травня, „Верес” зіграє у Моршині проти „Скали”. Заключну гру першості наша команда проведе на стадіоні „Авангард” 29 травня проти чернівецької „Буковини”.
Результати решти ігор 20-го туру: „Бастіон” — „Карпати-2” — 6:1, „Динамо” — „Буковина” — 0:1, „Єдність” — „Скала” — 3:0, „Рось” — „Львів-2” — 0:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору