Рівне:

Створення та просування сайтів

Вдома — поступилися

Спорт 20-травня, 2010, 09:519 prov 941
Вдома — поступилися


У неділю та в понеділок БК-93 „Пульсар” провів дві заключні домашні гри нинішнього чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги. На жаль, підопічним Михайла Переверзія не вдалося на оптимістичній ноті завершити змагання — в обох матчах вони зазнали фіаско.
У першому випадку рівняни поступилися южненському „Хіміку” — 78:87 (19:20, 20:24, 16:19, 23:24). Впродовж поєдинку гості збільшували свою перевагу. В жодній з чотирьох десятихвилинок рівнянам не вдалося бути сильнішими. Натомість южненці нарощували перевагу й довели її до дев’яти пунктів — 78:87.
У БК-93 „Пульсар” відзначалися: Ілля Шемосюк — 20 очок, Олексій Полторацький — 15, Віктор Герасимчук — 12, Олександр Коров’яков — 11, В’ячеслав Ковалевський — 7, Олексій Рябінін — 6, Артем Шелуха — 3, Вадим Коваль та Вадим Рєка — по 2. У гостей найрезультативнішими були: Олександр Кальченко — 18 пунктів та Сергій Попов — 15.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 «Пульсар»:
— Я вдячний хлопцям за те, що зібралися та демонстрували, особливо в першій половині гри, непоганий баскетбол. Це стосується як нападу, так і захисту. Проте прикрі помилки призвели до того, що ми пропустили забагато легких м’ячів, не встигаючи повертатися в захист і не підбираючи потрібні відскоки. Крім того, сьогодні повністю випав із гри Вадим Рєка. Нам не вистачило сил, та й суперник виявився сильнішим.
Валентин Воронін, головний тренер БК «Хімік»:
— Гра не те, щоб вдалася, але пройшла нормально. Зараз я маю змогу випускати на майданчик молодих гравців. Сьогодні, як ви бачили, навіть дав пограти хлопцю 1992 року народження Олександру Прокопенку, дуже перспективному баскетболістові. Я навіть дещо затримався із замінами, гадаю, треба було ще двох випустити на майданчик. З молодими треба працювати, тому що рости вони будуть тільки під час гри. Щодо «Пульсара», то зайвий раз переконуюся — вдома команда грає на високому рівні, незалежно від того, чи є гравці, чи немає, сезон у розпалі чи закінчується.
За іншим сценарієм проходив понеділковий матч із МБК „Миколаїв”. Рівняни повністю програли першу половину зустрічі. Різниця у рахунку сягала 15 пунктів на користь миколаївців. Проте господарі зуміли знайти в собі сили і наздогнали суперника. Доля матчу вирішилася у заключні дві хвилини. Безпомилково провели їх „корабели” і змогли здобути нелегку перемогу. Попри активну підтримку глядачів БК-93 „Пульсар” завершив домашні матчі чемпіонату поразкою — 93:96 (26:33, 19:25, 26:16, 22:22).
Серед господарів відзначилися: Вадим Рєка — 18 очок, Ілля Шемосюк — 17, Артем Шелуха та Олексій Полторацький — по 15, В’ячеслав Ковалевський — 14, Олександр Коров’яков — 9, Віктор Герасимчук — 5. У гостей найрезультативнішими були Раймонда Вайкуліс — 22 та Джастін Лав — 17.
Валентин Бєрєстнєв, головний тренер МБК “Миколаїв”:
— У нас дуже складна ситуація — поїхав за сімейними обставинами Макклинток, отримали травми Буцький і Онуфрієв. Із семи основних гравців не було трьох. Легкий початок трохи заспокоїв гравців. Вони гадали, що в другому таймі буде також легко. Але я багато разів грав в Рівному і знаю, що “Пульсар” ніколи не здається. Була установка не дати “пульсарівцям” піймати кураж. Не витримав Яйло — він доволі нестримана людина, але щоб заробити видалення... Я від нього такого не очікував. Проте це видалення згуртувало інших гравців і допомогло перемогти.
Михайло Переверзій, старший тренер “Пульсара”:
— Напевно, тому що це наша остання домашня гра, “пульсарівці” хотіли продемонструвати високий рівень. Перші дві чверті ми зіграли практично без захисту, пропустивши 58 очок. Після перерви гравці показали хороший баскетбол. Зібравшись, ми зрівняли рахунок, але не змогли вийти вперед. Напевно, вплинув і збіг обставин, і деякі незрозумілі нам (як і вболівальникам) рішення суддів. Хочу подякувати всім нашим вболівальникам за підтримку команди, адже такого важкого сезону як цього року (у плані фінансів) у нас не було ніколи.
Результати решти ігор: “Політехніка-Галичина” — МБК “Миколаїв”— 96:82, „Політехніка-Галичина” — „Хімік” — 90:99.
Заключні матчі сезону БК-93 „Пульсар” проведе на виїзді. 22 травня у Южному проти „Хіміка” 24 травня у Дніпродзержинську проти „Дніпро-Азота” та 29 травня у Львові проти місцевої „Політехніки-Галичини”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору