Рівне:

Створення та просування сайтів

Венеціанські простори — для рівнян

Актуально 20-травня, 2010, 10:189 prov 1 191
Венеціанські простори — для рівнян


У Рівному можна побачити «Затоплену Венецію». Виставка робіт італійського фотографа Вірджіліо Бардоссі в рамках проекту Олександра Харвата “Обличчя планети Земля” триває у галереї “У фарватері істин”. В експозиції — 50 чорно-білих світлин, які відображають життя у Венеції під час приходу “великої води”.
Історичний центр Венеції знаходиться на 118 островах Венеціанської лагуни і розділений 150 каналами та протоками, через які перекинуто майже 400 мостів. Щороку на декілька днів в місто “приходить велика вода”, яка однак не стає на заваді для його жителів та численних туристів. Один з таких днів затопленої Венеції і зафіксував на своїх світлинах італійський фотохудожник Вірджіліо Бардоссі. Щороку місто опускається під воду все нижче і нижче. Вчені прогнозуть, що до 2028 року воно взагалі може стати непридатним для життя. Відтак, потрібно поспішати, аби побачити це. Щороку вода піднімається на 1,5-2 метри, тому люди одягають бахіли та плащі і озброюються парасольками. Але незважаючи на примхи погоди, життя тут не зупиняється. Що й демонструє на світлинах автор. Побут Венеції та її жителів у таких умовах, прогулянки людей по “великій воді”, краса венеціанських просторів та багато іншого гармонійно поєдналося у роботах Вірджіліо Бардоссі.
Сам же автор, учасник численних міжнародних виставок, має найвище фотографічне звання Міжнародної федерації фотомистецтва (MFIAP, EFIAP/p) та є володарем багатьох нагород.
Супроводжувалось відкриття фотовиставки перфомансом від моделей, які, одягнувшись у целофанові плащі чорно-білого відтінку, доповнили атмосферу створену автором.
Триватиме виставка до 30 травня у галереї “У фарватері істин”, що в ТЦ «Злата Плаза».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору