Рівне:

Створення та просування сайтів

4 членів озброєної банди вчиняли на території Рівненщини та Київської області розбійні напади

Рівненська область 20-травня, 2010, 10:359 Lobanovskiy 1 084
Прокуратурою Рівненської області затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі, порушеній у квітні 2010 року слідчим відділом УБОЗ УМВСУ в області щодо 4 членів озброєної банди, які вчиняли на території Рівненщини та Київської області розбійні напади та заволоділи коштами громадян.
В ході досудового слідства встановлено, що учасники злочинної групи діяли протягом січня-вересня 2009 року з метою незаконного отримання доходів на постійній основі. Ними було розроблено та схвалено єдиний план злочинної діяльності та розподілено ролі кожного. Вони вчинили ряд нападів на громадян із застосуванням вогнепальної зброї та заволоділи їх грошовими коштами. Отримані злочинним шляхом кошти в подальшому розподіляли між собою.
Діями злочинців завдано збитків потерпілим на загальну суму 400 тисяч гривень.
Всім членам банди пред’явлено обвинувачення у вчиненні вказаних злочинів, вони перебувають під вартою. Справу скеровано до Апеляційного суду Рівненської області для визначення підсудності і розгляду по суті.
Кримінальна відповідальність за вчинення вказаних злочинів передбачена у виді позбавлення волі від 5 до 15 років з конфіскацією майна.
Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору