Рівне:

Створення та просування сайтів

СБУ на Прикарпатті затримала міліціонера та залізничника на хабарі у 32 тисячі гривень

Івано-Франківська область 24-травня, 2010, 08:529 Lobanovskiy 1 209
У Івано-Франківській області 19 травня ц.р. співробітники СБ України затримали начальника вагонного депо станції Коломия та начальника лінійного пункту міліції лінійного Управління на Львівській залізниці УМВС України на транспорті при вимаганні та одержанні ними хабара.

Ці службові особи вимагали 32 тисячі гривень за не притягнення до кримінальної відповідальності та не звільнення з роботи одного з працівників вагонного депо станції Коломия.

Співробітники СБУ затримали службовців у автомобілі, що належить одному з них, коли вони ділили між собою 19 тисяч гривень – другу частину хабара. Першу частину у сумі 11 000 гривень та 200 євро хабарники отримали раніше.

За даним фактом органами прокуратури порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. За цей злочин Законом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади терміном на 3 роки та з конфіскацією майна. Підозрюваних у скоєнні злочину затримано, вони знаходяться в ІТТ Івано-Франківського МВ УМВС.


Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору