Рівне:

Створення та просування сайтів

До 70-ліття області буде відкрито другу чергу об’їзної дороги навколо Чернівців

Чернівецька область 24-травня, 2010, 10:139 Lobanovskiy 1 063
Також обласна влада планує в рамках відзначення ювілею області відремонтувати філармонію, відкрити дитячу лікарню в Чернівцях та Кам’янську середню школу в Сторожнецькому районі. Про це поінформував перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць сьогодні в інтерв’ю черговій програмі з телевізійного циклу «Пріоритети Буковини». «7 серпня – офіційна дата створення області.
Про це Провінційці повідомили у Чернівецькій ОДА.


Цю подію можна розглядати в утилітарному плані – як нагода залучення додаткових ресурсів з державного бюджету, але її безумовно треба розглянути і в політичному, ідеологічному плані, - наголосив Георгій Галиць. - За великим рахунком у своєму підсумку це було завершення збору українських земель».
Щодо заходів, які плануються до відзначення 70-ліття Чернівецької області, то Георгій Галиць зазначив, що вони будуть традиційними. «Цього тижня ми підготували розпорядження Кабінету міністрів з цього приводу, - повідомив він, - і крім святкових заходів це, звичайно, будуть і кошти на об’єкти». Планується отримати кошти на завершення тих об’єктів, які були розпочаті раніше і не були профінансовані за рахунок держбюджету – зокрема, і в рамках відзначення 600-ліття Чернівців, і на розвиток нових проектів. На відкриття другої черги об’їзної дороги буде надіслано запрошення Президентові України. Віктор Янукович уже відкривав першу чергу цієї об’їзної.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору