Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський "Пульсар" поступився "Хіміку"

Рівненська область 25-травня, 2010, 09:509 Lobanovskiy 891
Останні три матчі Пульсар грає на гостьових майданчиках. Один із них відбувся сьогодні в Южному проти Хіміка, де рівняни поступилися 58:87. Кращим в складі нашої команди, із 15 очками та 5 підбираннями, став Віктор Герасимчук.

22 травня, 18:00, Чемпіонат Суперліги, Южне
Хімік (Южне) - БК-93 Пульсар 87:58 (24:14, 19:14, 20:14, 24:16)
«Хімік»: Попов – 17 очок + 7 передач + 4 підбирання; Завадський – 16 очок + 8 підбирань; Гаррісон – 12 очок + 10 підбирань; Кальніченко – 11 очок + 7 підбирань; Агафонов – 10 очок + 9 підбирань.
«Пульсар»: Герасимчук – 15 очок + 5 підбирань + 4 передачі; Коров'яков – 13 очок; Ковалевський – 9 очок + 3 передачі; Полторацький – 7 очок + 5 підбирань.

Післяматчева прес-конференція
Станіслав Завадський, гравець БК «Хімік»:
Емоції зараз тільки позитивні, тому що ми виграли вже шосту гру поспіль. В принципі, в команді всі добре грали, хоча й зробили забагато помилок. Але ми працюємо над цим, будемо намагатися усувати недоліки з кожним наступним матчем.

Валентин Воронін, головний тренер БК «Хімік»:
Самі гравці вже відчувають, що вони трохи сильніші. У мене за великим рахунком немає претензій до гравців, є претензії щодо розуміння деяких моментів, є ситуації, в яких були прийняті неправильні рішення, - але це той досвід, який приходить з часом, проведеним на майданчику. У захисті останні декілька ігор додали значно. Хотілося б зараз тактикою зайнятися - немає стрункості в грі. Є проблеми, я їх бачу та розумію, в якому напрямі потрібно рухатися. Єдине, що не так просто з молодими гравцями йти до поставлених цілей. Додається швидкість - і одразу додається кількість помилок, а вміння грати на швидкості досягається щоденною роботою. Але вже сьогодні можна відзначити, що деякі моменти захисних дій вже непогано вдаються.

Олександр Коров'яков, гравець БК-93 «Пульсар»:
Сьогодні помітно було, що ми були на голову слабшими за команду суперника - команда віддавалася грі повністю в кожному елементі та закономірно виграла. Не знаю, що трапилося сьогодні з нашою командою, ми налаштовувалися на матч, та й результат для нас важливий - ми повинні були вигравати, щоб наздогнати «ДніпроАзот». Але ми сьогодні були просто слабші.

Михайло Переверзій, головний тренер БК-93 «Пульсар»:
На сьогоднішній день є певні проблеми в команді, плюс позначилося також і те, що в останній грі отримав невелику травму наш основний розігруючий Ілля Шемосюк, який не зміг взяти сьогодні участь в грі, а два Олексії - Рябін і Гусаковський не змогли організувати команду. Багато в чому з цієї причини гра й носила такий неорганізований характер. Плюс до цього, на початку другої чверті отримав травму Артем Шелуха, що теж дуже негативно позначилося на команді, оскільки в основі багато гравців вікових, і накопичилася вже дуже велика втома, так що кожен гравець в строю у нас дуже цінний. Слабко зіграли сьогодні наші великі - Олексій Полторацкий, Вадим Рєка, Вадим Коваль. Внаслідок цього ми програли підбір - 55 (у суперника) проти 27 (у нас), це величезна різниця.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору