Рівне:

Створення та просування сайтів

Невідомий проник у паспортний стіл Рівного та поцупив там гроші

Рівненська область 26-травня, 2010, 13:159 Lobanovskiy 1 883
У ніч на 22 травня невідомий, розбивши вікно на другому поверсі службового приміщення сектору у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Рівненського міського відділу міліції, проник у кабінет. У пошуках грошей зловмисник зламав сейф та вивернув все, що там знаходилося. Не знайшовши нічого для себе корисного, він продовжував нишпорити у шафах. Залишивши після себе безлад у кабінеті, він прихопив із собою 100 гривень та покинув приміщення.
Зранку працівники сектору, увійшовши в кабінет, були приголомшені побаченим: усі документи були розкидані по підлозі. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила відбитки слідів рук. Невдовзі працівники Рівненського міського відділу міліції затримали 30-річного Олександра, жителя Дубенського району, який за зовнішніми ознаками перебував ще в стані алкогольного сп’яніння. До речі, парубок вже був неодноразово засуджений за майнові злочини.
За крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, правоохоронними органами порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. До чоловіка суд обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту до кінця досудового слідства. На даний час хлопець перебуває в СІЗО.

Тетяна Гордійчук,
помічник начальника Рівненського МВ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору