Рівне:

Створення та просування сайтів

Розбійників покарають

Кримінал 27-травня, 2010, 11:589 prov 1 188
Розбійників  покарають


Прокуратура Рівненської області затвердила обвинувальний висновок у кримінальній справі, порушеній у квітні 2010 року слідчим відділом УБОЗ УМВСУ в області щодо 4 членів озброєної банди, які вчиняли на території Рівненщини та Київської області розбійні напади та заволоділи коштами громадян.
Під час досудового слідства встановлено, що учасники злочинної групи діяли протягом січня-вересня 2009 року з метою незаконного отримання доходів на постійній основі. Вони розробили план злочинної діяльності та розподілили ролі. Чоловіки вчиняли напади на громадян із застосуванням вогнепальної зброї. Отримані злочинним шляхом кошти в подальшому розподіляли між собою.
Злочинці завдали збитків потерпілим на загальну суму 400 тисяч гривень.
Всім членам банди пред’явлено обвинувачення у вчиненні вказаних злочинів, вони перебувають під вартою. Справу скеровано до Апеляційного суду Рівненської області для визначення підсудності і розгляду по суті.
Кримінальна відповідальність за вчинення вказаних злочинів передбачена у вигляді позбавлення волі від 5 до 15 років з конфіскацією майна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору