Рівне:

Створення та просування сайтів

На дорогах державного та місцевого значення повністю завершено ямковий ремонт

Актуально 27-травня, 2010, 12:279 prov 1 239
На дорогах державного та місцевого значення  повністю завершено ямковий ремонт


Крім того, нанесено розмітку більш ніж на 300 км доріг, що становить 41% від річного плану, повідомлюють з прес-служби РОДА.
Щоб вберегти дороги від передчасного руйнування внаслідок руху великовантажних транспортних засобів, Служба автомобільних доріг області посилила габаритно-ваговий контроль. Так, на сьогодні, проведено більше тисячі зважувань, виявлено більше сотні порушень проїзду великовантажних автомобілів. В результаті здійснення габаритно-вагового контролю до Держбюджету з початку року порушники вже сплатили 52 тисячі гривень.
Цього тижня шляховики працюють над встановленням, заміною, ремонтом, фарбуванням огороджень та дорожніх знаків, а також нанесенням розмітки.
Загалом у травні цього року Служба автомобільних доріг в Рівненській області для забезпечення зручних та безпечних умов руху автотранспорту спрямувала майже вісім з половиною мільйонів гривень. З них майже 2 мільйони виділено на поточний ремонт доріг державного значення, решта (6 мільйонів 708 тис. гривень) – на експлуатаційне утримання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору