Рівне:

Створення та просування сайтів

На київських дорогах з’явиться пластикова розмітка

Україна і світ 27-травня, 2010, 12:409 prov 1 626
На київських дорогах з’явиться пластикова розмітка


Столична влада вирішила зробити на основних міських магістралях пластикову розмітку замість того, щоб наносити її фарбою, пише “Комсомольська правда в Україні”.
Зокрема, за словами головного інженера КП “Київавтодор” Василя Мельниченка, пластикова розмітка незабаром з’явиться на одній із найжвавіших магістралей столиці - Оболонському проспекті. Крім того, обіцяють встановити 70 пластикових зебр. Поки нова розмітка буде з’являтися в основному біля шкіл. Планується, що на це витратять 17,3 мільйона гривень.
“Було ухвалено рішення наносити розмітку не фарбою, а робити її пластиковою - вона довговічніша, служить мінімум три роки”, - розповів Василь Мельниченко. Зараз проводяться необхідні підготовчі роботи. У намальованої розмітки, як розповіли в “Київатодорі”, термін експлуатації - від дев’яти місяців до року. Крім того, пластик володіє кращими світлотехнічними характеристиками, кажучи простіше - краще відбиває світло фар і більш помітний. А ще він дає хороше зчеплення шин авто з проїзною частиною.
Цієї весни розмітка практично зникла з трас і проспектів міста. За словами шляховиків, це трапилося через суміші, якими посипали дороги в зимовий період.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору