Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині водій "Дачії" насмерть збив 11-річну дитину

Львівська область 28-травня, 2010, 08:339 Lobanovskiy 1 296
Він гадав, що то валіза, а виявилося - дитина. На Львівщині водій легковика збив 11-річного хлопчика. Школяр від травм помер на місці.

У суботу сокальські діти зажди збираються на шкільному стадіоні. Цього вихідного Ромчик схопив м'яча й побіг до друзів. Гру розпочав ще на тротуарі, припускають правоохоронці. Коли ж м'яч викотився на проїжджу частину, кинувся за ним.

Наталя, мешканка м. Сокаля:

- Дитина вибігла на дорогу за м'ячем. Тут їхала машина, збила його. Наскільки знаю, наскільки казали, дитина підлетіла аж до проводів електричних. А потім, чи на капот впав, чи... Факт того, що він його ще протягнув по дорозі.

Розповідати про цю трагедію в Сокалі не хочуть, тяжко згадувати. Лише поза камерою зізнаються: водій і Ромчик не винні, ця ділянка завжди була аварійною, бо автобуси, що стоять на зупинці, закривають дорогу. Саме тому кермувальник не помітив дитини. Правоохоронці кажуть: результати перевірки вмісту алкоголю у крові водія ще не готові, проте, впевнені: він був тверезим.

Ярослав Шпак, інспектор відділу ДАІ Сокальського району:

- Ми водія знайшли у вкрай схвильованому стані, він плакав. Він не сподівався, що може статися така подія, що дитина може вискочити на дорогу. Як він пояснював, йому здалося, що це велика дорожня сумка.

Про одинадцятирічного Романа кажуть: завжди допомагав мамі, любив сестер і добре вчився.

Леся, мешканка м. Сокаля:

- Я чую від дітей, які з ним вчилися. Казали, і в басейн з ними ходив. Взагалі, дуже чудовою, кажуть, людиною той хлопчик був.

Водія "Дачії", 26-річного мешканця Луцька, відпустили додому під зобов'язання про невиїзд, допоки триває слідство.


Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/dtp/2010/05/27/3837
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору