Рівне:

Створення та просування сайтів

Прикарпатська міліція розкрили низку злочинів минулих років

Івано-Франківська область 28-травня, 2010, 08:469 Lobanovskiy 1 129
За умов забезпечення стабільної оперативної обстановки у працівників міліції є можливість результативно попрацювати над розкриттям злочинів, скоєних у минулі роки і котрі залишилися у масиві нерозкритих. До прикладу, цими днями співробітники Городенківського райвідділу міліції на Івано-Франківщині привідкрили завісу таємниці вчинення крадіжки 8 ювелірних виробів і певної суми грошей з житлового будинку у райцентрі. Цей злочин було скоєно на початку липня минулого року. Зловмисник скористався тимчасовою відсутністю господарів оселі, пошкодив вхідні двері і скоїв крадіжку ювелірних виробів із дорогоцінних металів.

Першочергові оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи крадія на той час успіху не мали, але розшуківці були наполегливі у тому, щоб розкрити крадіжку. Цю справу було доручено оперуповноваженому карного розшуку старшому лейтенанту міліції. Офіцер міліції ретельно проаналізував напрацьовані матеріали, здобув додаткову інформацію, перевірка якої дала підстави обґрунтовано підозрювати у вчиненні майнового злочину особу з кримінальним минулим. 38-річний мешканець райцентру втретє притягується до кримінальної відповідальності, і в кожному разі – за крадіжки майна громадян.

З початку цього року в ході проведення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій міліція Івано-Франківщини розкрила понад 240 злочинів, які залишалися нерозкритими з минулих років. Суттєво скоротився й залишок злочинців, які переховувалися від слідства чи суду.



Василь Гультайчук,

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору