Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині хлопець скоїв подвійне вбивство та згвалтування

Хмельницька область 03-чер, 2010, 09:089 Lobanovskiy 1 885
Молодик із Хмельниччини вбив співробітника і його знайому. Компанія зібралася за пляшкою, але мирно повечеряти не вийшло. Наприкінці чаркування чоловіки посварилися.

Палицею по голові бив свого товариша так, що кров потрапила на стіни та стелю. А все після того, як двоє чоловіків влаштували на роботі вечірку. Запросили за компанію й знайому молодицю. Коли алкоголь зморив дівчину і та заснула, чоловіки почали ділити її між собою як здобич.

Затриманий:

- Михайло тоді мене оце почав, в грудину мене вдарив. Я йому пригадав ще прошле, як він мене зроснув через бідро на плиту. То я йому рішив отомстити. Я йому хотів по голові вдарити, та не ожидав, що я його вб'ю.

Як загиблий віддав Богові душу, молодик узявся за дівчину. Розбудив і сказав, що їхній приятель перебрав оковитої. Витяг бідолашну на вулицю і двічі зґвалтував.

Затриманий:

- Вона скинула з себе труси, носки. Я зняв до пояса штани і ліг на неї.

Та, втішившись, душогуб зрозумів, що жінка - потенційний свідок. Тож вирішив вбити і її. Цеглиною проломив голову, а тіло сховав у ямі для сміття.

Микола Штундер, керівник відділу Нетішинського МВ міліції:

- Щоб приховати сліди злочину, він перекинув через забор, замотав зашморг з джинсів на шиї, і таким чином відволік її в яму. Де і присипав.

Затриманий:

- Я думав, що я її відволочу в ліс і що просто її не найдуть. Скажу, що просто це Оксана зробила.

Після скоєного чолов’яга кинувся тікати з місця злочину. Та дорогою його зустрів керівник підприємства. Шефу розповів: прийшов на роботу, а там - скривавлене тіло колеги. Викликали міліцію. Правоохоронців розповідь убивці не переконала.

Микола Штундер, керівник відділу Нетішинського МВ міліції:

- Він був одітий не в ту одежу, про яку одразу давав пояснення. І в подальшому в одному з боксів виявили цю одежу в плямах крові. І почали проводити з ним слідчі дії.

Того ж вечора чоловіка затримали, і він зізнався у подвійному вбивстві. Для молодика це вже не перший переступ закону. Вже сидів за зґвалтування. Цього разу його можуть засудити до довічного ув'язнення.

Тарас Білаш, Інеса Пронік. НТН.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2010/06/01/3866
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору