Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 31-травня, 2007, 19:319 prov 2 078
Коротко

Небезпечний струм

У селі Друхів Березнівського району під час ремонту електрообладнання у власному помешканні був смертельно травмований струмом 35-річний місцевий житель.



Підліток в колодязі

У Дубенську ЦМЛ госпіталізували 15-літннього Дмитра, учня ЗОШ №3 міста Дубна. Підліток унаслідок необережності впав в колодязь на глибину 6 метрів. Колодязь знаходиться на території Дубенського замку князів Острозьких. Школяра в стані середньої важкості доставили до ЦМЛ з діагнозом закритий перелом лівого передпліччя, забійні рани правої руки.



Пірнання з наслідками

До травматологічного відділення Гощанської ЦРЛ з діагнозом перелом шийного хребця госпіталізували 24-річного місцевого жителя. Травми чоловік отримав унаслідок купання в ставку села Бугрин. Стан потерпілого наразі задовільний.



Пенсіонери-самогубці

Двоє 66-річних пенсіонерів із різних сіл Рівненщини покінчили життя самогубством спекотної пори 26 травня. Так, перша трагедія трапилася в селі Вільне Дубровицького району, де у власному помешканні знайшли труп пенсіонера. Друге ж самогубство сталося на Млинівщині в селі Кнерути. Там також знайшли мертвим 66-річного місцевого жителя із зашморгом на шиї.



Упіймали

Майже 100 грамів амфетаміну вилучили міліціонери у жителя міста Кузнецовська 23-річного Дмитра, якого затримали з наркотичною речовиною на прохідній одного з тамтешніх підприємств.



Братовбивця

26 травня в одній із родин села Мульчиці Володимирецького району розігралася трагедія. 50-річний Василь Б. під час суперечки зі своїм братом завдав останньому ножем декілька ударів у живіт. Від отриманих ран 44-річний Володимир помер на місці події.



Нещасні випадки на Сарненщині

У суботу під час проведення навантажувальних робіт на залізничній станції селища Клесів Сарненського району випав із вагона та загинув 24-річний Богдан П., житель села Чабель цього ж району. Ще одна трагедія сталася в селищі Степань також Сарненського району. 69-річний місцевий житель випав з горища власного хліва та отримав смертельну травму. Подробиці загибелі обох людей встановлює слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору