Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 03-чер, 2010, 12:159 prov 1 125
Дитина випала із вікна
У місті Дубно із малолітнім хлопчиком стався нещасний випадок. Після прогулянки із дідусем Дмитрик вибіг на кухню. Доки дідусь роззувався, хлопчик виліз на диван та визирнув у вікно. Тато з дідусем не зогледілися, як дитина впала. Вони почули дитячий плач. Квартира розташована на другому поверсі. З цієї висоти Дмитрик впав на шифер, яким покритий вхід у підвал, і скотився. Перелякану дитину відразу відвезли до центральної районної лікарні. Медики, крім забоїв м’яких тканин тіла, виявили в малюка ще закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Однак в лікарні потерпілий оговтався і після надання необхідної медичної допомоги батьки забрали його додому.
Олеся Шевченко,
старший інспектор групи по роботі з населенням та громадськими
формуваннями
Дубенського МВ УМВС капітан міліції.

Дерево покалічило людину
У Костопільську ЦРЛ у стані середньої важкості з закритим переломом 3-го поперекового хребця, тупою травмою живота госпіталізовано 34-річного жителя с. Гута Костопільського району. Травму отримав внаслідок падіння на нього дерева.

У будинку знайшли вибухівку
У Березнівському районі Рівненської області працівники міліції затримали 43-річного безробітного місцевого жителя, у будинку якого вилучено 380 грамів вибухівки.

Виявили 28 артснарядів
У с. Дружба Радивилівського району під час випасу худоби було виявлено 8 предметів, схожих на 76-мм артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни. Місце виявлення боєприпасів взяли під охорону працівники Радивилівського РВ УМВС України в області. Подано заявку на знешкодження до ГУ МНС України в області. Група піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ МНС України в області після обстеження місця знахідки додатково виявила 20 артснарядів. Усього виявили 76-мм артснарядів, з яких сім знешкоджено. Решту снарядів залишено на місці під охороною працівників УМВС в області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору