Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліціонери виявили порушення в одному із розважальних закладів селища Клевань

Кримінал 03-чер, 2010, 12:159 prov 928
Наприкінці травня співробітники Управління державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України в Рівненській області здійснили перевірку одного з ресторанно-готельних комплексів, розташованих у селищі Клевань.
Такий захід провели через неодноразові звернення громадян, що скаржилися на неякісні послуги та зловживання працівників цього закладу. Тому правоохоронці вирішили перевірити власника щодо дотримання чинного законодавства України при здійсненні господарської діяльності, а також при використанні аудіо-візуальних творів та наявності договорів з організаціями колективного управління зі сплати авторських винагород (роялті). І, як виявилося згодом, небезпідставно. Під час ретельного огляду та вивчення документів були виявлені недоліки, а саме: ретрансляцію за допомогою плазмового телевізора та TV-тюнера телевізійного каналу “Новий канал” у закладі здійснювали з порушенням авторських та суміжних прав. Також з’ясувалося, що з барменом, який працює в ресторані, не укладено трудової угоди. Правоохоронці встановили, що готівка в сумі 759 гривень належним чином не облікована. Викликала підозру горілка “Справжня”, а саме акцизні марки мали ознаки підробки. Вилучені 15 пляшок направили в НДЕКЦ УМВС для проведення дослідження. На момент перевірки в ресторані не було відповідних дозволів, в тому числі і ліцензії на продаж алкогольних напоїв.
Якщо підтвердиться, що задокументовані порушення мали підґрунтя, то власникові доведеться відповідати за частиною 2 статті 51 та статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. А поки що слідство у цій справі триває.
Тамара Лисенко,
начальник ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору