Рівне:

Створення та просування сайтів

Француз вкрав золото на заводі Rolex

Україна і світ 03-чер, 2010, 12:369 prov 1 133
Француз вкрав золото  на заводі Rolex


Швейцарська поліція затримала двадцятидворічного француза, підозрюваного в розкраданні понад 15 кілограмів золота на заводі “Rolex”. На початку травня юнак, який раніше вже працював на заводі, знову влаштувався на підприємство.
Незабаром після цього співробітники заводу виявили пропажу з ливарного цеху 15,7 кілограма золота на суму понад 500 тисяч швейцарських франків (більше 430 тисяч доларів США). Під час розслідування справи француза затримали й утримують під вартою. За даними слідства, зловмисник діяв в сім заходів. Камери спостереження не зафіксували момент крадіжки, однак на них видно, наскільки юнак підозріло поводиться на виході, ніби ховаючи щось в одязі.
На допиті підозрюваний зізнався у скоєному, проте заявив, що вкрав тільки п’ять кілограмів золота. Свою здобич він продав скупнику краденого у Франції.
Напередодні французові продовжили термін попереднього ув’язнення під вартою до двох місяців, що дозволить слідчим провести аналіз його телефонних дзвінків встановити причетних до справи. Слідству також належить встановити мотиви, якими керувався підозрюваний злочинець, який володіє чотирма автомобілями, в тому числі двома нещодавно придбаними “BMW”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору