Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті до 5 років позбавлення волі засуджено іноземну громадянку, причетну до незаконного переправлення громадян

Закарпатська область 07-чер, 2010, 10:369 Lobanovskiy 1 233
Набув чинності вирок Ужгородського міськрайонного суду за матеріалами кримінальної справи, порушеної СБУ стосовно громадянки В’єтнаму, причетної до організації незаконного переправлення мешканців країн Південно-Східної Азії до Європейського Союзу через територію України.
Співробітники СБУ встановили організаторів та членів злочинного угруповання, які налагодили канал нелегального переміщення громадян В’єтнаму та Китаю через російсько-український кордон з подальшою доставкою до Словацької Республіки. Згодом було затримано і їх спільницю. Іноземка організовувала тимчасове проживання нелегальних мігрантів у Києві та Київської області.
Вироком суду громадянку В’єтнаму визнано винною у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 255 (створення злочинної організації з метою вчинення тяжкого злочину, а також керівництво такою організацією) та ч.2 ст. 332 (організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років з конфіскацією засобів вчинення злочину.
Розслідування щодо інших членів організованої злочинної групи триває.

Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору