Рівне:

Створення та просування сайтів

Школярки підробляли «нічними метеликами» в Ужгороді

Закарпатська область 07-чер, 2010, 10:589 Lobanovskiy 1 268
Тривалий час сам факт існування проституції у нашій країні категорично заперечувався. Однак всі добре знали: повії таки були. І нині, щоб таки не казали, представниці давньої професії – легально чи нелегально – продовжують «працювати» при багатьох ресторанах, нічних клубах, готелях, закладах відпочинку тощо. Хтось на цю стежку стає від безвихідності, маючи намір заробити на життя; інші – від небажання працювати, спокушаючись на «легкий» заробіток. Але мало хто з них замислюється над тим, що професія повії не лише ганебна, а й ризикована. Найбільш прикро, що до цього бізнесу постійно долучаються неповнолітні дівчатка.
Так, працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського РВ ГУМВС капітан Василь Волошиновський та майор Олеся Зейкан отримали інформацію про те, що в одному із сіл району місцева школярка без поважних причин пропускає уроки. Правоохоронці вирішили навідатися в гості до неї і з’ясувати істинну причину такої поведінки юнки. Як виявилося, вихованням дівчинки займається в основному її бабуся – батьки не дуже переймаються долею свого чада. Але останнім таки довелося наступного дня разом з дочкою прийти на запрошення правоохоронців у райвідділ міліції, де підліток розповіла шокуючу історію.
Ще минулого літа 30-річна жителька цього району запропонувала дівчинці, фактично дитині, добре оплачувану роботу в Ужгороді. Та «купилася», оскільки її сім’я переживала скрутні матеріальні часи. Школярка добре знала, що її чекає і яку роботу доведеться виконувати, але все одно погодилася. Для неповнолітньої «жриці кохання» роботодавці винайняли в обласному центрі окреме помешкання, де вона приймала клієнтів. Неодноразово дівчина виїжджала на замовлення за певними адресами. Бували клієнти, які за ніч з малолітньою путаною платили по дві тисячі гривень. Згодом у тенета цього нелегального бізнесу потрапила ще одна школярка з Іршавщини. Ця дівчина виховувалася у неповній сім’ї: мама проживала із співмешканцем і мало уваги приділяла своїй дочці.
Хтозна скільки б усе це тривало, якби про діяльність підлітків не довідалися працівники Іршавського райвідділу ГУМВС. Не віриться, що вибагливі клієнти не здогадувалися про зовсім юний вік повій. Не особливо переймалася цим і бізнес-леді, котрій дівчата приносили стабільний і чималий дохід.
За згаданими фактами Іршавський райвідділ міліції порушив кримінальну справу. На сьогодні вона перебуває на розгляді у суді.

Віта Горзов, Іршавський РВ ГУМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору