Рівне:

Створення та просування сайтів

Начальника Головного управління земельних ресурсів у Закарпатській області затримали на хабарі

Закарпатська область 08-чер, 2010, 08:569 Lobanovskiy 1 533
Начальника Головного управління земельних ресурсів у Закарпатській області 32-річного Ігоря Барчана затримали на хабарі. Чиновник вимагав від ужгородського підприємця 8 тисяч доларів.
Затримували начальника управління в його кабінеті співробітники СБУ. Гроші йому вручав приватний підприємець, який клопотав перед чиновником за виготовлення державного акту на право власності на землю.
Як повідомив нам співробітник однієї зі структур сфери земельних відносин, чиновник брав хабарі неодноразово.
“Ігор Барчан - професіонал у земельній справі. Але йде на повідку у мера Ужгорода. Хабарі брав і коли був на посаді начальника міського управління земельних ресурсів”, - сказав співбесідник газети, уточнивши, що “чиновника підставив його товариш, який особисто передав йому гроші”.
В обласне управління Ігор Барчан перейшов у березні цього року. До того працював начальником Ужгородського міського управління земельних ресурсів.
Проти чиновника порушили кримінальну справу за статтею 368 Кримінального кодексу України – отримання хабара. Зараз Ігора Барчана тримають у СІЗО.
Як повідомило поінформоване джерело, його захищає відомий в області адвокат Василь Мокану. Останній виступає захисником по всіх справах, які стосуються мера Ужгорода Сергія Ратушняка.

http://gazeta.ua/index.php?id=342357
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору