Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині затримали 34-річного чоловіка, який ґвалтував жінок

Хмельницька область 08-чер, 2010, 09:039 Lobanovskiy 1 151
Подолянин проживав в одному із сіл поруч з обласним центром, а «полювати» на представниць слабкої статі виїжджав у Хмельницький. Мабуть, чоловік таки володів даром зваблення, оскільки у перший же день у його тенета потрапила 19-річна дівчина. Ґвалтівник познайомився із нею у магазині, слово за слово — і юнка уже їхала … на своє майбутнє місце роботи. Знаючи, як важко зараз декому знайти заробіток, навіть маючи відповідну освіту, та про численні скорочення і закриття виробництв, зловмисник і вирішив на цьому зіграти. Він представився хмельничанці співвласником приватного швейного цеху, яких, до речі, у прилеглих до міста селах вистачає — і дешевше, і робота людям є, й одразу ж так заговорив юнку, що та вирішила не відкладати у довгий ящик (раптом вакансія зникне), а їхати, дивитися і домовлятися на місці.
Чоловік же привів її до власного обістя та запропонував почекати у хаті, поки прийде директор виробництва для залагодження усіх офіційних процедур. А сам і розмовами забавляв, і кави запропонував з цукерками, і шампанського. Дівчина виявилась такою безпечною, що і не думала чогось чи когось лякатися, як з‘ясувалося пізніше, — марно.
Перший здогад про недобре виник у потерпілої, коли новий знайомий підійшов до дверей, зачинив їх на декілька обертів, а ключ заховав. Коли ж підійшов до неї на занадто близьку відстань як для випадкових знайомих, серце юнки застукало ще тривожніше. Незважаючи на супротив, крик та сльози дівчини, чоловік ґвалтував її раз за разом, а вранці «галантно» провів до зупинки та навіть оплатив проїзд у автобусі. Наступним рейсом виїхав у місто сам — на пошуки нової жертви.
Знайомство не забарилося — цього разу в око впала миловидна жіночка, років 45-ти. Підступник за таким самим сценарієм увійшов у довіру до молодиці та за якусь годину разом із нею уже їхав у своє «логово». Там подолянку чекали ті самі цукерки, нова пляшка шампанського та сексуальні домагання «роботодавця». От тільки цього разу «побачення» не затягнулося — чи то ґвалтівник стомився, чи то жінка виявилась хитрішою та мудрішою. За якийсь час двері кімнати відчинились і вони разом попрямували на автобусну зупинку.
Невідомо, якою кількістю жертв сексуального збоченця закінчилися б врешті його лови, якби не сміливість першої жертви — дівчина замість додому, одразу попрямувала у найближчий відділ міліції. Слідчо-оперативна група Хмельницького РВ УМВС України в Хмельницькій області негайно виїхала у вказане потерпілою село. Тож як тільки зловмисник вийшов у двір, на його руках замкнулися наручники.
З‘ясувалося, що подолянин уже двічі! притягувався до кримінальної відповідальності за зґвалтування, останній раз — всього декілька років тому. Жахає і той факт, що у тому ж будинку, разом зі зловмисником проживали його мати та колишня дружина із дітьми, які й були мимовільними свідками «побачень» за стіною у чоловіковій кімнаті.
Яким буде наступний термін ув‘язнення — вирішить суд, але кожному потрібно пам‘ятати — не варто так безпечно довіряти незнайомцям.

Юлія ГРИНЬ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору