Рівне:

Створення та просування сайтів

Чемпіонки живуть у Рівному

Спорт 28-чер, 2007, 19:369 prov 1 151
У змаганнях взяли участь тринадцять пар із Сум, Дніпропетровська, Білої Церкви, Іллічівська, Нововоронцовська, Алушти та Рівного. Спершу команди були поділені на чотири підгрупи, де визначилася вісімка кращих. З них у півфінал вийшли ОДЮСШ (Рівне), ”Електрон” (Суми), ”Нововоронцовка” (Херсонська область) та ”Спортліцей” (Біла Церква). Господарки здолали херсонських дівчат 2:1, а сумчанки поступилися парі з Білої Церкви — 0:2. За третє місце ”Електрон” переміг 2:0 і здобув бронзові нагороди. Впертішим був поєдинок за золото. Перша партія була за рівнянками 21:17. У другій сильнішими виявилися дівчата із ”Спортліцею” — 22:20. У третьому сеті господарки довели свою перевагу 15:11 і стали чемпіонками України.

Задоволений організацією та рівнем змагань залишився віце-президент Асоціації пляжного волейболу України Валерій Самодай:

— Дуже приємно спостерігати за грою підростаючого покоління пляжників на таких чудових майданчиках в Рівному. Сама організація змагань заслуговує найвищих оцінок. Приємно, що в цьому місті люди не байдужі до розвитку пляжного волейболу. Можу з впевненістю сказати, що Рівне — один з найперспективніших центрів пляжного волейболу в Україні і вже зовсім скоро рівняни і гості міста зможуть спостерігати за боротьбою кращих професійних пар пляжників України.

У суботу на волейбольних майданчиках, що в ”Гідропарку” розпочнеться чемпіонат України серед юнаків 1992 року народження.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору