Рівне:

Створення та просування сайтів

Двічі потрапив під машину і побив лікаря швидкої

Україна і світ 10-чер, 2010, 14:139 prov 1 093
У Запоріжжі стався інцидент за участю п’яного пішохода.
За даними “Репортера Запорожжя”, молодий чоловік, раптово вибігши на проїжджу частину, потрапив під колесо автомобіля “Mazda”. Водій вчасно зреагував, і хоча чоловік отримав сильні удари від лівого переднього крила машини, залишився практично неушкоджений.
Після цього молодик декілька разів ударив по авто, а коли з машини вийшли пасажири, він спробував перетнути дорогу і потрапив під колеса автомобіля “Volkswagen”. В результаті зіткнення пішохід проломив переднє скло машини, залишивши вм’ятину на капоті. Після цього на місце події прибули медики і співробітники міліції. Чоловіка помістили в машину “Швидкої”, однак потерпілий наніс кілька ударів лікарю і, розбивши заднє скло автомобіля, вибрався на проїжджу частину з наміром сховатися.
Проте співробітники правоохоронних органів, спіймавши зловмисника, одягли на нього наручники і відвезли у відділок. За попередніми даними співробітників міліції, які виїжджали на місце події, затриманий чоловік - наркоман, що перебував в стані алкогольного сп’яніння.
У результаті дій зловмисника були пошкоджені три автомобілі і травмований лікар “Швидкої”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору