Рівне:

Створення та просування сайтів

Про якість управління за стандартами ІSO поспілкувалися з польськими колегами представники виконавчого апарату Рівненської обласної ради

Рівненська область 14-чер, 2010, 10:119 Lobanovskiy 952
Днями у Львові відбувся семінар «Українські органи самоврядування на шляху до євроінтеграції та польський досвід». Його учасниками стали керівники та фахівці західних областей України. Організовано захід за сприяння Інституту Східноєвропейських досліджень з Польщі та Львівського центру науково-технічної та економічної інформації. У ході навчання цікаві дискусії виникли стосовно управління якістю за стандартами ISO, поділу повноважень між різними рівнями самоврядування та держадміністрації. Було порушено питання ефективного управління комунальним майном, місцевими фінансами.
Як зазначив очільник рівненської групи депутат обласної ради, керуючий справами виконавчого апарату Петро Средюк, – тематика семінару окреслила чимало актуальних проблем сьогодення. Наприклад, цікавим було обговорення найновіших тенденцій управління в місцевому самоврядуванні, які спрямовані на перехід від бюрократичної моделі через менеджерську до учасницької. Загалом, суть кожного семінару – це збагачення знаннями і, головне, подальше вміння реалізувати позитивний досвід на благо громади.

Прес-служба обласної ради
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору