Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

--- 31-травня, 2007, 19:409 prov 1 473
Демидівка

У Демидівському районі на базі санаторію „Хрінники” відбулося урочисте відкриття ІІ Регіонального відкритого дитячого фестивалю патріотичної пісні „Наша слава козацькая не вмре, не загине!” Метою заходу є залучення дітей та молоді до пісенної національної творчості, виховання патріотизму та почуття національної гідності.


Дубровиця

Управління у справах захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС організувало відпочинок 10 дітей з постраждалого внаслідок аварії на ЧАЕС Дубровицького району в Німеччині. Це стало можливим завдяки співпраці з Баварським Червоним Хрестом. Всі фінансові витрати взяла на себе німецька сторона.

З 7 по 23 червня діти проживали на комфортабельній базі поблизу Мюнхена. Програма перебування була досить насиченою і включала в себе відвідини природничого та історичного музеїв у Мюнхені, де є можливість не тільки розглядати експонати і явища, але й проводити досліди, ботанічного саду, де зібрані рослини зі всього світу, чудового зоопарку, олімпійського стадіону.


Млинів

Школярі у селі Рудлево виявили рештки людини. Скелет знайшли поблизу місця, де колись знаходилася церква. Малоймовірно, що вдасться ідентифікувати померлу особу, рештки якої невідомо скільки часу пролежали у землі. Можливо, більше скаже судмедексперт, котрий досліджує скелет.


Сарни

На ВАТ «Сарненський завод мостових технологічних конструкцій» планують ввести в дію лінію з оцинкування електроопор. За словами депутатів Сарненеської районної ради, рада дозволу на таке виробництво не давала, оскільки під час оцинкування використовуватимуться їдкі речовини, які негативно позначиться на екології міста, адже підприємство розташоване майже в самому центрі Сарн.


Дубно

Не надійшло жодної заявки на участь у конкурсі проекту пам’ятника Героям УПА, що має з’явитись на однойменному майдані поблизу Дубенського залізничного вокзалу. Не дивлячись на обіцяні три премії ( 1000, 700, 500 гривень) за кращі ідеї, конкурс чомусь не зацікавив творчих людей. До речі, його продовжено до 1 серпня цього року і в ньому можуть взяти участь всі бажаючі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору