Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині 12-річний хлопчик, рятуючи життя своєму братові – став жертвою

Житомирська область 15-чер, 2010, 10:329 Lobanovskiy 1 127
Того жаркого літнього дня, 12-річні Сашко та Ярослав – брати-двійнята, жителі одного із селищ Житомирської області відпросилися у матері піти на ставок покупатися. Їх шлях пролягав через залізничні колії. На 92 км. пікету № 5 станції Печанівка Південно-Західної залізниці, хлопці побачили вагони, які стояли у відстійнику під загрузку зерна.
На жаль, дітям спало на думку залізти на дах вагону. Не вагаючись, один із них виліз на вагон. Тільки-но Сашко опинився на даху, його відразу вразило електричним струмом. Ярослав, який спостерігав за усім знизу, моментально кинувся на допомогу братові. Дитину також уразило струмом. Від сильного удару, він впав на автозчіпку між вагонами, а потім на рейки. Хлопчик загинув. Його ж брата зараз намагаються урятувати лікарі Житомирської центральної лікарні, він отримав 80% опіків тіла. Хлопчикові вже зробили переливання крові.
- Наразі проводяться слідчі дії і встановлюється причина загибелі дитини. Оскільки існує припущення, що смерть могла настати від падіння з чотирьохметрової висоти, - коментує ситуацію начальник лінійного відділення на станції Шепетівка Віталій Пижек.
Слід враховувати, що напруга становить 27,5 тисяч вольт, тому дістати ураження електричним струмом можна навіть не торкаючись дротів, електричний заряд пробиває повітря в радіусі близько метра. А у вологу та дощову погоду небезпека вдвічі більша.


Олена Цимбалюк, СЗГ УМВС України на Південно-Західній залізниці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору