Рівне:

Створення та просування сайтів

Турнір пам’яті тренера

Спорт 24-чер, 2010, 12:389 prov 1 517
Турнір пам’яті тренера


Впродовж двох днів у Рівному в приміщенні облцентру “Інваспорт” проходив відкритий Кубок Рівненської області з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату (ОРА), з наслідками ДЦП та з вадами зору, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Бориса Родзяка. Участь у змаганнях взяли команди Львівської та Волинської областей, Сарненського, Березнівського, Дубенського, Дубровицького районів, Кузнецовська та Рівного. Загалом боролися за перемогу майже 60 учасників.
Переможцями у групі серед спортсменів з вадами зору стали неодноразові чемпіони України Ольга Чайковська (Рівне) та Роман Куров (Рівне). Срібні нагороди отримали Галина Галінська (Рівне) та Роман Набухотний (Сарни), а бронзові — Ганна Синьовська (Львівська область) та Петро Шепель (Сарненський район).
Серед спортсменів з порушеннями ОРА перше місце посіли неодноразові чемпіони України, володарі Кубків України Геннадій Міхальов (Рівне) та Любов Чубик (Рівне). Другими стали Ігор Семещук ( Березне) та Оксана Гулевич (Рівне), третіми — Гордій Геч (Сарни) та Марія Гудачек (Рівне).
Серед спортсменів з наслідками ДЦП не було рівних Вадиму Усачику (Сарни) та Анастасії Горпиненко (Рівне). Другим був Максим Шнайдер (Березне) та Михайло Наливайко (Сарни).
Підбиття підсумків змагань серед спортсменів з порушеннями ОРА, наслідками ДЦП та з вадами зору проводилось окремо за нозологіями серед жінок та чоловіків за формулою Вілкса.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору