Рівне:

Створення та просування сайтів

Будинок вчених суду не віддали

Актуально 31-травня, 2007, 19:409 prov 1 805
Місто

Будинок вчених суду не віддали

Сорок третім на засіданні сесії обласної ради 25 травня мало розглядатися питання про передачу в оренду Рівненському окружному адміністративному суду приміщення „Будинку вчених”, що на вулиці Симона Петлюри, 17. Проте не судилося...

Не судилося через те, що депутати з подачі представників фракції УНП виключили його з порядку денного. Адже саме там розміщений культурно-освітній осередок місцевих науковців, окрім того, саме в „Будинку вчених” нині знаходяться Інститут пам’яті Волині та літературний музей письменника Уласа Самчука.

Не останню роль для прийняття такого рішення зіграло звернення до голів обласної ради та облдержадміністрації голови Ради ректорів та директорів ВНЗ Рівненської області Василя Гурина. У ньому, зокрема, йдеться про те, що в „Будинку вчених” облаштовано належні умови для професійного спілкування та відпочинку наукової громадськості краю. А ще, окрім цього, у період створення „Будинку вчених” „вищі навчальні заклади області допомагали РОДА як фінансово, так і робочою силою відбудовувати це приміщення”.

Пропозицію про розгляд питання передачі „Будинку вчених” Рівненському окружному адміністративному суду внесла облдержадміністрація.

Марина ДАНИЛЮК

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору