Рівне:

Створення та просування сайтів

Мамо, не вбивай мене...

Здоровя 28-чер, 2007, 19:439 prov 2 048
Будь-яка людина, більш-менш обізнана у питаннях генетики, знає, що життя людини починається в момент злиття чоловічої і жіночої статевих клітин. Починаючи з цього моменту, зигота, що утворилася, починає володіти індивідуальним для кожної істоти на планеті набором хромосом, що не змінюється до самої смерті. Цей набір визначає, якого зросту буде людина, якого кольору в неї будуть волосся, очі, який у неї буде тембр голосу, група крові, навіть, які в неї будуть здібності, таланти, бажання і прагнення.

Вбивство починається з абортарію… Абортарій – це приміщення, що наповнене страхом і холодом... Скрізь стерильна чистота, усе блищить, але тут панує дух смерті. У центрі кімнати зазвичай розміщено стіл, на якому розкладені інструменти. У кріслі лежить жінка, яка зважилась на цей відчайдушний крок… Зараз вона тріпотить від страху, і не бачить іншого виходу із ситуації, що склалася. До неї підходять люди в білих халатах: анестезіолог і гінеколог, а також вірна помічниця-акушерка.

За декілька хвилин кюретка (зроблений у вигляді петлі і загострений з одного кінця медичний інструмент, який гостріший за лезо) входить усередину жінки і рухається слідом за плодом, чіпляється за якусь частину зародка, відрізає її і витягує назовні… Усе це супроводжується шаленим болем… Лікар рухається наосліп… Яку частину тіла маленької людини відрізають першою – рученя, ніжку, або голову? Адже цілим крихітку дістати не завжди є можливість. Якщо прислухатися, то можна почути хрускіт кісток, які безжалісно ріже і ріже все та ж кюретка. Імовірність того, що цей медичний інструмент може поранити і внутрішні органи жінки дуже велика.

Міні-аборт - цей метод застосовується до терміну 4 тижнів вагітності. У ході такої операції в шийку матки послідовно вводяться металеві розширювачі, при цьому кожен наступний інструмент більше попереднього по діаметру. Після цих маніпуляцій у матку вводиться трубка від вакуумного аспіратора. Негативний тиск, що створився, сприяє відсмоктуванню внутрішнього шару матки (ендометрію) і організму дитини. Якщо аборт виконується при терміні більше 4 тижнів, організм дитини при цьому розривається на частини.

На терміні 18-27 тижнів часто застосовується метод інтраамніального введення рідин. Після розширення шийного каналу в матку вводиться довга товста голка, що проколює плодовий міхур і відсмоктує деяку кількість плодових вод. Після цього по цій голці в матку вводиться концентрований розчин солі і глюкози. Згідно з науковими даними, на цих термінах у дитини вже з’являється чутливість, і така смерть є для неї найбільш болісною. Тільце дитини чорніє і зморщується від зневоднення й опіку концентрованим розчином солі. Через кілька годин після загибелі дитини починається пологова діяльність, і організм жінки рятується від мертвого плоду.

Треба пам’ятати, що аборт – не тільки великий гріх, але і величезний стрес для жіночого організму. Кожен аборт має жахливі наслідки.

Ось тільки декілька із життєвих історій, таких знайомих лікарям:

— чоловік настояв на аборті – після цього у жінки народжувалися тільки мертві діти;

— жінка зробила аборт – трохи пізніше захворіла на туберкульоз;

— жінка зробила аборт – і усі її намагання знов завагітніти виявилися марними;

— під час аборту жінці прокололи матку, тепер вона ніколи не зможе мати дітей…

Що спонукає жінок робити аборт? Причин може бути багато і різних – як захист диплому, навчання, іспити, написання дисертації, так і інші – покинув коханий, “підзалетіла” від першого-ліпшого, настав час подорожувати на відпочинок до моря, немає свого житла або задовільного фінансового забезпечення… Причина може бути і банальною – їй зараз просто не до народження маляти… Є ще більш серйозні аргументи: чоловік примушує, свекруха наполягає, робота не дозволяє і т.ін. Але ніякі аргументи не можуть виправдати убивство рідної дитини.

Діти важливіші, ніж будь-яка кар’єра, навчання, чиясь думка, вони важливіші усього на світі. Бог дав саме жінці здатність народжувати дітей. Велике щастя бути мамою. Перше слово, яке злітає з вуст маляти, це — “ма-ма!”… І тільки матері можуть подарувати необхідну дитині ніжність і любов.

З перших днів вагітності усередині жіночого організму живе маленька істота, у яку Великий Бог поселив душу. Нехай вона ще зовсім маленька, але вона жива. І вона цілком зараз залежить від своєї мами. Крихта не може сказати нічого, не може висловити свою думку, але вже любить неньку, сподівається на неї, вірить, що вона зробить усе, щоб їм обом було добре.

Кіра САГАН

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору