Рівне:

Створення та просування сайтів

Дитячі радощі

Суспільство 08-лип, 2010, 13:219 prov 1 071
Благодійна фотовиставка “Дитячі радощі” завершилася у Рівному. В експозиції було представлено 80 робіт майже двох десятків фотографів-аматорів. Серед них визначено трьох переможців. Героями фотографій стали діти різного віку.
- Спочатку була ідея зробити виставку “Кумедне фото” до 1 квітня, але збір фото затягнувся. А так як більшість із поданих фото були дитячими, то вирішили зробили благодійну фотовиставку - конкурс “Дитячі радощі”, - розповідає Олександра Куліш, організатор фотовиставки. – Виставка проходила у два етапи, упродовж двох місяців. Перший етап проходив у Рівненському ляльковому театрі, а другий у кафе “Мелін” . Участь у виставці взяло 18 авторів, які подали 80 робіт. Кошти збиралися за рахунок того, що анкети голосування для визначення переможців конкурсу були платними і коштували 2 гривні. За час акції вдалося зібрали тільки 500 гривень, авжеж хотілося більше, але це перша спроба і вона виявилася вдалою. Всі кошти пішли на купівлю фруктів для дитячого будинку. Надалі плануємо зробити цей конкурс більш масштабнішим і щорічним.
А побачити щирі дитячі обличчя, неприховані емоції, пронизливі погляди і долучитися до благодійності рівняни могли упродовж двох місяців.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору