Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 28-чер, 2007, 19:459 prov 1 419
Бабусі з маковинням

Не дають спокою бабусям мізерні пенсії тому вони намагаються заробити трішки грошенят, вирощуючи мак. Так, 62-річна жителька Березнівського району Марія, на присадибній ділянці посіяла мак і коноплю. Наркотичні рослини довелося знищити. Ще близько чотирьох тисяч рослин снодійного маку виявили працівники міліції в господарстві 86-річної жительки Здолбунівського району Оксани.



Дружина побила чоловіка

33-річного мешканця Володимирецького району Федора побила 40-річна дружина Марія та її 32-річний брат Станіслав. Потерпілий після «виховної» години з забійними травмами голови та грудної клітки потрапив до лікарні.



Милі чубляться і вилітають з…вікон

Сімейну сварку, що виникла між костопільчанами, 32-річними Миколою та Іриною, чоловік закінчив, вистрибнувши з вікна квартири, розташованої на другому поверсі. Чоловік пошкодив поперековий відділ хребта. Надали необхідну допомогу, медики його через декілька годин відпустили додому.



Втопився пенсіонер

23 червня близько 22-ої години в ставку неподалік села Моквин Костопільського району, втопився 52-річний місцевий житель Микола. Пенсіонер, набираючи воду, не втримався та впав у водойму.



Небезпечна худоба

У селі Дружне, що в Гощанському районі сталася трагедія. Місцевий 63-річний пенсіонер Микола на випасі пас худобу, де на нього наскочив бичок. Від отриманих травм, чоловік помер. А наступного дня у приймальне відділення ЦРЛ міста Дубно з обширними травмами тіла доставили 78-річного Лук’яна, жителя села Верба цього ж району. Через деякий час чоловік помер. Травми пенсіонер отримав, керуючи підводою.

За матеріалами ЦЗГ УМВС, ГУ МНС, ДАІ УМВС у Рівненській області сторінку ­підготував Олександр ШЕРШЕНЬ

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору