Рівне:

Створення та просування сайтів

Підземка принесе користь

Актуально 01-лип, 2010, 13:439 prov 1 128
Центр Рівного дещо змінить своє обличчя. Адже на Театральній площі перед облмуздрамтеатром зведуть три нові споруди.
Окрім власне входу до підземного містечка, на прохання театралів, поблизу магазину «Соні», буде побудовано каси. А на місці, де знаходиться дошка пошани, з’явиться споруда, яка необхідна для підтримки вентиляції. Третя ж будівля буде зведена між магазинами «Слово» та «Рубін». Це буде декоративна фальш-стіна, яка відгороджуватиме вулицю Шкільну від Соборної. Всі три споруди побудують за кошти інвестора. Про це повідомив очільник Рівного Володимир Хомко на прес-конференції.
Окрім того, Володимир Хомко зазначив, що також зведуть об’єкт некомерційного призначення.
- Ми ще не визначилися, що це буде. Можливо, капличка або каси, або відкрите приміщення, щоб ніхто нас не запідозрив у тому, ніби заробляємо гроші собі.
Щодо незручностей, які виникли через обмеження руху транспорту на дорозі навпроти облмуздрамтеатру у зв’язку із звуженням дороги до шести метрів, то Володимир Хомко зауважив, що іншого виходу не було.
- Оскільки будівельники нині копають під правою смугою руху, де їздили тролейбуси, то з вимог безпеки звузили дорогу, - додав Володимир Хомко. – До Дня незалежності ми плануємо закінчити земельні роботи у центральній частині Рівного біля обласного академічного музично-драматичного театру та відновити рух транспорту через цю ділянку.
Вікторія РИЧКО, Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору