Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятувальники підбили підсумки піврічної роботи

Актуально 15-лип, 2010, 11:049 prov 1 093
Статистику надзвичайних ситуацій у Рівненській області озвучили рівненські МНСники під час прес-конференції про підсумки роботи за 6 місяців поточного року.
Відтак, з початку року в Рівненській області зареєстровано 980 нещасних випадків, зокрема на виробництві, утоплення, отруєння, ураження електричним струмом, самогубства та інші. В їх результаті загинуло 216 людей, 16 з яких діти та 316 чоловік отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості, з них 59 дітей. Разом з тим працівники МНС 100 разів надавали допомогу населенню при виникненні різноманітних надзвичайних подій та ситуацій: відкривання дверей квартир на останніх поверхах житлових будинків, відкачка води з підтоплених осель та підвалів, діставання потерпілих із автотранспорту при дорожньо-транспортних пригодах та аваріях.
- А групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення головного управління МНС України в Рівненській області з початку року було здійснено 43 бойові виїзди на розмінування боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни, - зазначає Сергій Крук, перший заступник ГУ МНСУ В Рівненській області. - Під час виїздів було знешкоджено 310 вибухонебезпечних предметів із них: 160 артснарядів, 20 ручних гранат, 16 авіабомб, 21 мінометну міну та 93 патрони різного калібру. Це у два рази більше виїздів, ніж у минулому році. Окрім того, працівники аварійно – рятувальної частини спеціального підрозділу МНС надавали допомогу польським колегам. Протягом місяця рівненські рятувальники у складі обєднаної бригади разом із пожежниками інших міст надавали допомогу постраждалим від повеней польським містам. У Польщі працювали рівненська пересувна насосна станція та рукавний автомобіль.
Також на озброєнні у працівників МНС знаходиться 237 одиниць техніки різного призначення. З них 79 пожежних авто систем, 29 одиниць спеціальної пожежної техніки та 8 одиниць пожежно – рятувальної та піротехнічної техніки. Протягом поточного року від міністерства ГУ МНС в Рівненській області отримало 2 потужні електротранції по 125 кіловат на суму більше мільйона гривень та 2 електротрансії по 40 кіловат на суму 500 тисяч гривень. А також водопомпи, які дозволяють працювати на відкачування води і для допомоги безпосередньо громадянам.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору