Рівне:

Створення та просування сайтів

У центрах зайнятості на Рівненщині протягом першого півріччя зареєстровано 5,5 тисячі трудових договорів

Рівненська область 16-лип, 2010, 12:419 prov 1 227
Для забезпечення офіційного оформлення трудових відносин протягом січня-червня 2010 року в центрах зайнятості було зареєстровано 5,5 тисячі договорів між найманими працівниками та роботодавцями-фізичними особами. Це на майже 33 відсотки більше ніж у відповідному періоді 2009 року.
Протягом першого півріччя в оплачуваних громадських роботах взяли участь 4,9 тисячі незайнятих громадян. Безробітні працювали на підсобних роботах при проведенні ремонту закладів соціальної сфери, на впорядкуванні територій населених пунктів, здійснювали догляд за одинокими особами похилого віку та інвалідами тощо. 600 безробітних згодом були прийняті на постійне місце роботи.
Загалом, кожен третій із зареєстрованих у центрах зайнятості області протягом січня-червня отримав місце праці. Понад 900 безробітних було працевлаштовано з наданням дотацій роботодавцям з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, а ще 83, отримавши одноразово допомогу по безробіттю, започаткували власну справу і зареєструвались як підприємці.

Інформацію підготував Рівненський обласний центр зайнятості.
Довідки за тел.: 63-36-52 (відділ інформації та зв’язків з громадськістю), 22-42-53 (відділ статистики, моніторингу та прогнозування).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору