Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 15 липня 2010 року

Рівненська область 16-лип, 2010, 12:489 prov 1 113
За минулу добу на території Рівненщини зареєстровано 148 злочини, з яких 91 працівники міліції вже розкрили.
Коротко про криміногенну обстановку в області:
- У рівнянки в приміщенні вбиральні однієї із АЗС в Київської області невідомі особи викрали мобільний телефон "НОКІА-6700" вартістю 2200 гривень, що був залишений без нагляду.
- У жителя Миколаївської області в м.Рівне невідомі особи викрали пакет з грошима в сумі 6100 гривень, 300 доларів США та продуктами харчування, що був залишений без нагляду.
- У жительки Рівненського району на вул. Соборній в м. Рівне невідомі особи викрали її сумку з грошима в сумі 1950 гривень, мобільним телефоном "LG" та паспортом, що була залишена без нагляду.
- Директора одного із ПП м. Рівного у вересні 2008р. його заступник обманув і під приводом виконання будівельних робіт представниками одного із ТЗОВ м.Київ з добудови мотелю в Корецькому районі, заволодів грошима в сумі 873000 гривень.
- У одного із ТОВ Німеччина підприємець Демидівського району під приводом продажу насіння ріпаку заволодів коштами ТОВ на суму 83699 євро.
- У рівнянина житель Рівненського району під приводом придбання для нього автомобіля заволодів грошима 12500 гривень.
- У одного із ТЗОВ Волинської області ПП Березнівського району незаконно привласнили м’ясну продукцію на загальну суму 248527 гривень, що знаходилась на зберіганні згідно договору.
- У Володимирецькому районі в період з жовтня 2007р. по травень 2010р. працівники ПП "КАПІТОЛІЙ" м.Рівне під приводом надання грошової позики заволоділи грошима в сумі 15300 гривень.
- У Гощанському районі під час проведення операції «Мак - 2010» на декількох присадибних ділянках працівниками міліції було виявлено незаконний посів снодійного маку в кількості близько двох тисяч рослин.
- На присадибних ділянках господарств Здолбунівського району працівниками міліції було вилучено 350 рослин снодійного маку.
- На території Костопільського району невідомі особи викрали мобільний телефон «Нокіа Н 73» у жителя Рівненщини, завдавши при цьому збиток у розмірі близько 2000 грн.
- Жителю Костопільського району інкримінують ухилення від сплати аліментів на утримання його малолітнього сина. Сума заборгованості становить 5900 грн.
- Із підсобного приміщення господарства жителя Острозького району невідомі викрали газонокосарку, деревообробний верстат, електрорізак та електродриль іноземного виробництва.
- На 259 км перегону "Цумань-Клевань" Львівської залізниці поблизу смт.Клевань невідомі особи викрали 31 контакну опору заземлення мережі. Збиток становить близько 1500 грн.
- На вулиці одного із сіл Рівненського району невідома особа, з хуліганських мотивів, розбила скло дверцят автомобіля «Хюндай Асепт», який належить місцевому жителю. Збиток становить близько 1000 грн.
- Жителю Радивилівського району інкримінують ухилення від сплати аліментів на утримання його двох неповнолітніх дітей. Сума заборгованості становить 11775 грн.

ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору