Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 22-лип, 2010, 10:129 prov 1 129
Оржівський “ОДЕК” здобув право виступати у фінальній частині чемпіонату України з футболу серед аматорів. В останньому турі групового етапу оржівців здобули технічну перемогу над тернопільською командою “Топільче”. Набравши чотирнадцять очок, “ОДЕК” посів третє місце. Першим був ФК “Тернопіль” (22 пункти) і на другому місці — “Звягель-750” з Новоград-Волинського (16). Саме ці команди вийшли у фінал з групи 1.
***
У понеділок відбулося жеребкування фіналу Кубка області з футболу. Згідно з ним нього оржівський “ОДЕК” буде номінальним господарем у матчі із рівненською “Славією”. Нагадаю, що фінальний поєдинок відбудеться на центральному стадіоні Рівного “Авангард” 24 серпня. Початок зустрічі визначиться пізніше.
***
У суботу відбулися фінальні змагання чемпіонату області з міні-футболу (футзалу) 2010 року серед команд ветеранів (35+). На штучному майданчику ДЮСШ-4 зійшлися вісім кращих за підсумками групового турніру команд. У чвертьфіналах були зафіксовані результати: “Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) — Млинів — 7:3, “Авангард-ПАС” (Рівне) — Сарни — 3:0, Березне — Гоща — 4:2, Дубно — Володимирець — 2:2 (по пен. 4:5). У півфіналах Кузнецовськ був сильнішим за Березне — 5:1, а Рівне - за Володимирець — 6:0. В боротьбі за третє місце березнівчани здолали володимирчан — 5:1. Запеклішою була фінальна зустріч. Рівняни таки змогли зламати опір кузнецовських спортсменів 3:2 і стати чемпіонами.
***
У Кіровограді відбулися фінальні ігри чемпіонату України з бейсболу серед молодіжних команд 1989-1995 рр.н. Збірна команда Рівненської області перемогла збірні команди Чернівецької з рахунком 16:1, збірну команду АР Крим – 4:2 та поступилась господарям, збірній команді Кіровоградської області-1 з рахунком 1:22 та Кіровоградської області-2 — 1:4 і в підсумку посіла третє місце. Кращим захисником змагань визнано спортсмена Рівненської області, студента РГДУ Івана Скринського. Крім того, Іван Скринський, Костянтин Остапчук (студент НУВГП), Станіслав Сидорук (учень ЗОШ № 11), Олександр Вознюк (РЕГІК) включені до складу збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи серед молодіжних команд, що відбудеться 17-22 серпня 2010 року в м. Брно(Чехія).
***
З 10 по 18 липня в польському місті Кутно пройшли фінальні змагання з бейсболу серед юнаків 1995-1997 рр.н. за версією “Юніорська ліга Європи та Африки”, в яких брали участь 13 команд з Європи та Африки. Юніорська збірна команда України була сформована із спортсменів Кіровоградської та Рівненської областей, які стали переможцями відповідних Всеукраїнських змагань. До складу збірної команди України були включені учень ЗОШ № 8 Дмитро Кілієвич та учень ЗОШ № 19 Максим Романчук.
У відбірковій групі українці без проблем отримали три перемоги над командами Італія-США – 18:3; Молдови - 13:3 та Південної Африки – 8:2. У півфіналі наша збірна перемогла сильну команду Німеччина-США з рахунком 6:1 (пітчером в цій грі був Максим Романчук, який не дав жодного шансу більш досвідченим суперникам). У фінальній грі нам протистояли італійці. У впертій боротьбі українці святкували перемогу — 5:4. В підсумку українські спортсмени вибороли перше місце і поїздку за рахунок організаторів змагань на фінальний чемпіонат “Юніорської ліги” в США, який відбудеться з 15 по 21 серпня 2010 року в м. Тейлор штат Мічіган.
***
На водоймі села Мізочок (Здолбунівський район) відбулися обласні змагання з риболовного спорту серед спортсменів-інвалідів, присвячені Дню Конституції України. У змаганнях брали участь майже сорок учасників з команд дубенського ФСКІ “СКІД”, Сарненського, Володимирецького районів, рівненського ФСКІ “Геракл” та Рівного. Серед спортсменів з ураженням ОРА (візочники) переможцем став Олександр Мурашко. На другому місці був Володимир Вітень і на третьому — Юрій Фенюк. Серед спортсменів з ОРА кращим був Тадей Маяковський, на другому місці — Ірина Леошик і на третьому — Олексій Бутенко. У спортсменів з вадами слуху не було рівних Олегу Олексику. Друге та третє місця відповідно у Миколи Радистка та Григорі Юглічека.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору