Рівне:

Створення та просування сайтів

Податківця засуджено до 5 років позбавлення волі за одержання хабарів

Рівненська область 22-лип, 2010, 10:439 prov 1 062
Млинівський районний суд виніс обвинувальний вирок у кримінальній справі, порушеній у січні 2009 року прокуратурою області щодо оперуповноваженого відділу податкової міліції Дубенської об’єднаної державної податкової інспекції.
Як вже повідомлялося раніше, податківця було затримано «на гарячому» під час одержання хабара в сумі 2300 гривень за вирішення питання про функціонування гральних автоматів при відсутності у підприємця відповідних торгових патентів та ліцензії. Крім того, в ході досудового слідства було встановлено ще ряд фактів отримання цим податківцем хабарів у вигляді грошових коштів від підприємців Дубенського району за приховання порушень законодавства у сфері оподаткування. Встановлено, що всього протягом травня 2008 року по січень 2009 року він отримав хабарі на суму 6200 гривень.
Вироком суду від 26 квітня цього року підсудного у справі визнано винним у вчиненні вказаних злочинів та призначено міру покарання у вигляді 5 років позбавлення волі із позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах строком на 2 роки та спеціального звання – лейтенанта податкової міліції, і з конфіскацією половини майна.
Ухвалою колегії апеляційного суду області від 13.07.2010 року вирок суду залишено без змін, апеляцію засудженого - без задоволення.



Начальник відділу підтримання
державного обвинувачення в судах
прокуратури області
старший радник юстиції Оксана Федорова
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору