Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-РЕЛІЗ про події та злочини в Рівненській області за 21 липня 2010 року

Рівненська область 23-лип, 2010, 10:199 prov 1 117
За минулу добу на території Рівненщини зареєстровано 120 злочинів, з яких 67 працівники міліції вже розкрили.
Коротко про криміногенну обстановку в області:
- У центрі м.Рівне невідомий наніс тілесні ушкодження жительці Рівненського району та заволодів її сумкою, в якій знаходились близько двох тисяч гривень, картка банку, мобільний телефон «Самсунг Х250» та особисті речі.
- Працівники міліції затримали начальника управління освіти однієї із міських рад Рівненської області, який дав згоду на вилучення земельної ділянки, яка була власністю управління освіти.
- 21 липня о 20 год. покінчив життя самогубством, вистрибнувши із вікна четвертого поверху своєї квартири, 37-річний Максим, житель Рівного. Причини самогубства встановлюються.
- В Гощанському районі з одного із пасовищ невідомі викрали 27 телят.
- З приміщення квартири 30-річної Наталії, жительки Дубенського району, невідомі викрали сумку, в якій знаходились 1500 грн., паспорт громадянки України та закордонний паспорт.
- Під час проведення операції «Мак 2010» працівники міліції виявили та вилучили на присадибних ділянках Рівненської області посіви снодійного маку у кількості понад 11 тисяч рослин.
- 21 липня 0 15.30 год. по місцю проживання повісився житель Дубенського району, 45-річний Ігор. При поверхневому огляді ознак насильницької смерті не виявлено.
- Підприємець Острозького району, обманувши жителя Хмельницької області, заволодів його А/М "РЕНО-МАГНУМ".
- У Рокитнівському районі в червні 2010 року підприємець м. Сарни самовільно зайняв земельну ділянку та організував нелегальне виробництво щепи.
- У Рокитнівському районі в минулому році підприємець с.Масевичі самовільно зайняв земельну ділянку в с. Остки та організував на ній нелегальну переробку деревини.
ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору