Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному більше не будуватимуть підземок?

Актуально 29-лип, 2010, 09:589 prov 1 221
Проблеми, що виникли у зв’язку із спорудженням підземного торгового центру під Театральною площею в Рівному, змусили міське керівництво засумніватися у доцільності подальшого спорудження таких торгових містечок.
На даний час через проведення будівництва існує обмеження в русі транспорту, що викликає невдоволення жителів міста. Крім того, будівництво “метрограду”, за свідченням спеціалістів, призвело до часткової руйнації фасаду облдрамтеатру. За словами заступника міського голови Рівного Олексія Хмилецького, у процесі будівництва підземного центру довелося застосовувати нові технології укріплення будівель театру та будинків на Театральній площі.
ЗІК
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Sergiy 04-сер, 11:30

нема чого розрушати наше місто, а особливо його центральну площу, до того ж якщо проектори, чи як вони там звуться не знають, що під містом тече річка, то це все накриється мідним тазом, і саме цікаве що опори ставлять із деревяних брусків вони десь на років 10-12 максимум, а потім їм .... і це все прийдеться розбирати та укріпляти, зате баксів відмили ....
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору