Тісто розкачати товщиною 1-2 мм, рівномірно розмастити по ньому тонким шаром фарш. Згорнути довгим рулетиком і защипати бічні боки. Морквину натерти на великій чи середній тертці, цибулю порізати чвертями-кільцями. Обсмажити до м’якості на олії. Рулет порізати стовпчиками 5-8 см заввишки. На дно сковорідки налити трохи води, викласти 1/3 тушкованих овочів, поставити на них стовпчики так, щоб вони якнайменше стикалися один з одним. Зверху викласти залишок овочів, намагаючись, щоб вони потрапляли і між рулетиками. Сметану розмішати з водою ( 0,5 – 1 скл.), посолити і поперчити. Вилити в сковорідку з «пельменями». Сковороду накрити фольгою і поставити в духовку на 1 годину.
Наталя ПОСТРИГАНЬ
Рівне