Рівне:

Створення та просування сайтів

Народна медицина на різні випадки життя

--- 14-чер, 2007, 20:079 prov 1 737
Головний біль найчастіше є наслідком остеохондрозу шийного відділу хребта, від якого страждає 80% населення. Тому, щоб радикально розв’язати проблему головного болю, потрібно лікувати остеохондроз. Зокрема, відрегулювати обмін речовин, вивести солі з організму. Це потрібно робити під наглядом досвідченого лікаря. Усунути головний біль різного походження можна за допомогою простого методу: нагріти сіль, загорнути її в тканину і прикладати до місця локалізації болю. Важливий нюанс: сіль має бути теплою, але в жодному разі не гарячою.

Як підвищити імунітет

Аптечні препарати ехінацеї, елеутерококу, родіоли рожевої є дієвими імуностимуляторами, тому їх можна приймати для підвищення захисних сил організму. Тим, хто хоче досягти тривалого ефекту, варто щоранку приймати контрастний душ.

Ефективний метод лікування органів дихання

Нежить, тонзиліт, бронхіт, пневмонія — ці та інші захворювання органів дихання є досить поширеними серед населення. Особливо вони дошкуляють після ускладненого перебігу грипу, а також унаслідок весняних застуд. Трапляється, що люди місяцями, а інколи й роками не можуть позбутися кашлю, нежитю, запальних процесів у горлі. Тим часом існує простий і дуже ефективний спосіб позбутися цих неприємних симптомів. Це дихальна гімнастика. Її потрібно проводити, лежачи по 5 хвилин на кожному боці: лівому, правому, на спині та животі. Дихати під час гімнастики потрібно так: зробити повний вдих, потім повний видих і затримати дихання до появи бажання вдихнути, потім — знову повний вдих, повний видих, затримка дихання і знову все спочатку.

Щоб позбутися гаймориту

Потрібно закапувати ніс соком цикламена (продається в квіткових магазинах як кімнатний вазон. Його варто вирощувати вдома). Це дуже ефективний засіб, який за декілька днів повитягує з гайморових пазух всі гнійні відкладення. Однак треба бути обережним щодо його застосування, в жодному разі не передозовувати: 1-2 краплі в кожну ніздрю — достатня доза для досягнення бажаного ефекту.

Як уникнути рецидиву онкозахворювань

У разі виникнення пухлин потрібно лікуватися у спеціалізованих медичних закладах. А після цього для запобігання метастаз та повторних пухлин, щоб нейтралізувати ті онкоклітини, що могли залишитися після операції, можна приймати препарати чаги (березовий гриб, що росте на цьому дереві). Препарати чаги можна приготувати в домашніх умовах або придбати аптечний препарат Бефунгін. Його вживають по 10 крапель тричі на день.

Як боротися зі шпорами на п’ятах

Щоб позбутися болючих і дуже дошкульних шпор на п’ятах, потрібно розпарити ступні у воді з содою (1 ч. л. на 1 л води) або у воді з нашатирним спиртом (10 крапель на 1 л води). Після цього п’яти добре змастити олією, взяти качалку і качати її ступнею і п’ятою не менше 15 хв. Це треба робити, незважаючи на біль, який супроводжує цю процедуру. Зазвичай за 7 днів настає полегшення. Курс лікування — до повного одужання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору