Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівне крізь об’єктив

Суспільство 05-сер, 2010, 10:189 prov 1 190
Місцеві фотографи мають шанс представити на широкий загал своє бачення Рівного та його жителів. Адже з нагоди святкування Дня міста фотогалерея Олександра Купчинського “Сальвадор Далі” оголосила конкурс фотографії “Рівне – моє місто”.
До участі в конкурсі запрошуються як фотографи-професіонали, так і аматори, які люблять своє місто, небайдужі до його проблем і бажають йому процвітання. Адже головним критерієм відбору є оригінальний погляд та хороша якість фотографії.
Як зазначають організатори, мета виставки - відкрити нові імена в рівненському фотопросторі, показати засобами фотомистецтва широкому загалу цікаві ракурси і гарні міські пейзажі, історичні місця, зовнішню і внутрішню красу міста та його жителів, свята і будні Рівного, а також характерні прикмети міського побуту, рівнян і гостей обласного центру. Кращі роботи будуть представлені на фотовиставці “Рівне – моє місто” в галереї Олександра Купчинського, презентація якої відбудеться 23 серпня. Роботи фотографів прийматимуть до 19 серпня. Переможців нагородять призами і дипломами під час святкування Дня Міста.
А оцінюватимуть роботи фотохудожники Олександр Купчинський, Микола Демченко та Олександр Ярьоменко.
Мистецький фотопроект “Рівне – моє місто” був започаткований у липні минулого року. Тоді до Дня міста галерея організувала загальноміську виставку художньої фотографії.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору