Рівне:

Створення та просування сайтів

Під кінець “Ураган” стих

Спорт 21-чер, 2007, 20:319 prov 1 390
У вівторок “Ураган” несподівано поступився в Салаваті. Аутсайдер виступав без жодного легіонера і зумів виграти з різницею в одне очко — 44:43. У цій гонці (а в Салаваті завжди важко їздити!), було все: падіння спортсменів, зняття очок за втрату дефлектора в Андрія Карпова, з’ясування стосунків за межами доріжки. Як повідомив офіційний сайт команди, Володимир Трофимов не підписав протокол гонки ”Салават” — ”Ураган”. На думку керівника команди, результат мав бути іншим, якби не суддівські помилки. Про це було поінформовано керівництво національної ліги спідвею.

У доробок рівненської команди спортсмени привезли: Павел Месьонц — 15 очок, Андрій Карпов — 9, Рафал Трояновські — 8, Ярослав Полюхович та Володимир Трофимов — по 4, Володимир Колодій — 3. У господарів, які їздили без жодного легіонера, по 9 очок набрали Денис Алексеєв та Радік Тібеєв. Четвертого липня “Ураган” прийматиме, вдома ”Салават” і намагатиметься взяти реванш за поразку.

У четвер “Ураган” завершив перше виїзне турне у місті Балаково проти другої місцевої команди СК “Турбіна”. Початок гонки був за гостями. Аж до восьмого заїзду попереду були рівняни — 22:20. Господарі змогли зібратися і перехопити ініціативу. Після останнього заїзду був зафіксований остаточний рахунок — 56:34 на користь господарів треку. У нашій команді очки набирали: Павел Месьонц та Андрій Карпов — по 10 очок, 4 у Володимира Трофимова, Володимира Колодія та Рафала Трояновські і 2 на рахунку Ярослава Полюховича. А найбільше очок у господарів набрав Роман Поважний — 12 пунктів.

Відбувся ще один поєдинок у міжнаціональній спідвейній лізі. СТМК “Турбіна” на виїзді поступилася команді ”Восток”з Владивостока — 24:66. У гостей по 7 очок набрали Роман Каширін, Ленар Нізматзянов та Олексій Гузаєв, Гергій Ішутін — 3, а у господарів найбільше (12 пунктів) привіз Григорій Лагута. Володимир Омелян, який виступає за СТМК “Турбіну”, завершив гонку з нулем та падінням.

За словами Володимира Трофимова, виїзд виявився важким, техніка витримала, а ось без травм не обійшлося.

У Даугавпілсі відбувся перший півфінал чемпіонату світу серед юніорів зі спідвею. Неперевершено виступив росіянин Еміль Сайфутдінов, який набрав 15 з 15 можливих очок. На другому місці фінішував господар траси Кястас Пуоджукс — 12 пунктів. Тут у якості резервного гонщика був Андрій Карпов. Він лише раз виїхав на доріжку і допустив падіння.

Через малий проміжок часу між гонкою міжнаціональної спідвейної ліги та півфіналом особистого чемпіонату Європи до Голландії не поїхав спортсмен “Урагана” Ярослав Полюхович. Цим сповна скористався Томаш Суханек. У Львові в перезаїзді українець переміг чеха і здобув право на участь у півфіналі. Через відсутність Ярослава, його місце зайняв Томаш і зайняв друге місце. До фіналу також вийшов легіонер “Урагану” Матей Ферьян.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору