Рівне:

Створення та просування сайтів

Обласні обранці пропонують фінансово підтримати спідвей

Рівненська область 09-сер, 2010, 12:219 Lobanovskiy 834
Без перебільшення можна сказати, що спортом №1 для Рівного є спідвей. Але загальний плачевний стан спортивної галузі Рівненщини не оминув і його. Адже спідвей – дуже дорогий вид спорту. За словами президента Спідвейного клубу «Каскад» Сергія Дем’янкова, надходження в клуби від продажу квитків не покривають і половини витрат на проведення змагань. Відтак цей клуб звернувся до Рівненської обласної ради з проханням фінансово допомогти поліпшенню матеріально-технічного стану команди.
Звернення «Каскаду» сьогодні було розглянуто на засіданні постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури та спорту (голова – Михайло Кривко).
Загальна сума коштів, яку просив у своєму зверненні СК «Каскад», - 186 тисяч гривень. Зокрема, клуб потребує придбання трьох мотоциклів 500 куб. см (40 тис. грн. за кожен) та одного мотоцикла 125 куб. см. (26 тис. грн.). Окрім цього, команда хоче купити три комбінезони (8 тис. грн. за кожен) та чотири шоломи (4 тис. грн.).
Попри те, що СК «Каскад» був створений менше двох років тому, у нього вже є досить вагомі досягнення. Зокрема, рівненська команда виховала чемпіона України серед юніорів Михайла Онешка, члени команди Володимир Колодій та Михайло Онешко стали бронзовими призерами Чемпіонату України серед пар. Але найголовнішим досягненням клубу є завоювання вперше в історії незалежної України Кубку Європейських чемпіонів.
Депутати – члени постійної комісії питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури та спорту погодились із необхідністю фінансової допомоги рівненському спідвею, а відтак рекомендували облдержадміністрації за результатами виконання обласного бюджету за 9 місяців передбачити кошти в сумі 186 тис. грн. на поліпшення матеріально-технічного стану Спідвейного клубу «Каскад».\

Про це Провінційці повідомили у Рівненській обласній раді.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору