Рівне:

Створення та просування сайтів

Контрабандист намагався наїхати на прикордонника вантажівкою

Кримінал 12-сер, 2010, 13:369 Lobanovskiy 1 051
У Рівненській області затримали дві вантажівки з контрабандою. Правоохоронці дізналися про”операцію” завчасно — вони виявили переправу, зведену через інженерні перешкоди.

Прикордонники відділу”Дубровиця” зі співробітниками митної варти влаштували засідку. Спільний наряд побачив транспортні засоби, які їхали з білоруського села Лютий Бір. Після того як”МАЗ” та”ЗІЛ-131” перетнули лінію кордону, співробітники Держприкордонслужби та митниці спробували їх зупинити. Водії почали маневрувати. Чоловік, що був за кермом”МАЗа”, скерував машину на прикордонника, який в останню мить відскочив. Згодом пролунав попереджувальний постріл вгору, який порушники також проігнорували. Інший ефект мала стрільба по машинах. Після неї обидва водії вистрибнули з кабін практично на ходу та знову порушили кордон, але вже бігом. Про них українські прикордонники поінформували білоруських колег.
Як виявилося, контрабандисти везли акумуляторні батареї для автомобілів. Кузов”ЗІЛа” був завантажений контрабандою поверх бортів, а кузов”МАЗа” - наполовину. Наразі триває передавання вантажівок та товару в податкову.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору